Глава перестраховика Talanx висловив упевненість у досягненні річної цілі з прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перестрахувальна компанія з Німеччини Talanx опублікувала консолідований звіт за перший квартал, повідомивши про зростання чистого прибутку на 35% до 572 млн. євро.

Доходи від страхування в першому кварталі зросли на 9% до 11,7 млрд євро, приріст первинного страхування становив 23%, комбінований коефіцієнт покращився до 90,9%, повідомляє прес-реліз Talanx.

У Групі підтвердили прогнозний обсяг прибутку за весь 2024 рік на рівні 1,7 млрд. євро. «Talanx все більше впевнена в тому, що цей показник явно перевищить 1,7 млрд євро», – прокоментував голова правління Talanx Торстен Леу. За його словами, «потенційні великі збитки, такі як сезон ураганів і наша постійна мета переходу від низькоприбуткових інвестицій до більш прибуткових, можуть вплинути на чистий прибуток протягом року».

Раніше повідомлялося, що цільовий показник із прибутку Talanx випереджає на один рік початкову стратегічну ціль, визначену для 2025 року. Згідно з оновленими планами, Talanx планує досягти чистого прибутку у 2025 році понад 1,9 млрд євро.

Коментарі