Глава Swiss Re закликає до спільних дій для вирішення кліматичних проблем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
«Гори можна звернути, коли політики, регулятори та бізнес-лідери працюють у всіх суспільствах, приймаючи сміливі рішення для вирішення наших найбільших проблем», – прокоментував генеральний директор швейцарської страхової групи Swiss Re можливості боротьби з кліматичними проблемами.

Ця заява була зроблена напередодні відкриття щорічної конференції з питань клімату COP28, яка відкриється у Дубаї 30 листопада.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування, керівник Swiss Re Крістіан Мументалер розглядає подію COP28 як «ще один шанс переорієнтувати свої зусилля на боротьбу з викидами парникових газів та стимулювати справедливий енергетичний перехід».

Крістіан Мументалер також повідомив, що партнери по Альянсу Net-Zero, засновником якого є Swiss Re, написали відкритий лист світовим лідерам із проханням працювати з групою над перетворювальною політикою та діями, щоб прискорити державно-приватний рух щодо вирішення проблеми зміни клімату.

Раніше представник провідної страхової та перестрахувальної компанії з Німеччини Munich Re Ернст Раух заявив, що дії світової спільноти щодо кліматичних проблем «занадто повільні».

Коментарі