Глобальна федерація страхових асоціацій GFIA звернулася до учасників COP27

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Глобальна федерація страхових асоціацій (GFIA) звернулася із закликом до учасників міжнародної конференції ООН з питань клімату COP27 приділяти пріоритетну увагу адаптації та підвищенню стійкості до наслідків зміни клімату.

У зверненні Асоціації, яка представляє страхові та перестрахувальні компанії з 67 країн, містяться рекомендації щодо переходу до більшої стійкості реальної економіки та боротьби зі зміною клімату для досягнення цілей Паризької угоди.

«Страхування та перестрахування відіграють вирішальну роль у прийнятті та передачі деяких ризиків, але розрив між (пере)страхувальним покриттям та ширшими економічними втратами значний у багатьох частинах світу. Усунення цієї пробілу в захисті вимагає скорочення втрат шляхом інвестування в адаптаційні заходи, що знижують ризик», – йдеться у зверненні GFIA.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що з 6-го по 18-е листопада у Шарм-ель-Шейху відбудеться Конференція Організації Об’єднаних Націй зі зміни клімату (COP27), у роботі якої візьмуть участь понад 90 глав держав та представники 190 країн.

Коментарі