Голова перестраховика SCOR розчарований річними результатами Групи

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Незважаючи на прибутковий четвертий квартал, перестрахувальна компанія SCOR за підсумками 2022 року відзвітувала про збиток у розмірі 301 млн. євро. Роком раніше прибуток SCOR становив 456 млн євро.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу SCOR відомо, що Група наростила свій преміальний дохід на 4,9% до 19,7 млрд євро, але цього виявилося замало, щоб завершити рік із прибутком.

У прес-релізі SCOR вказуються основні причини, що негативно вплинули на результат Групи, серед яких – пандемія, події природного катастрофічного характеру, інфляція та війна в Україні. «У цих складних умовах SCOR продовжує виконувати свої завдання, ще раз демонструючи свою здатність поглинати будь-які потрясіння, з якими може зіткнутися Група», – йдеться у прес-релізі SCOR.

За словами голови SCOR Дениса Кесслера, «річні результати Групи дуже розчаровують, незважаючи на добрі результати у четвертому кварталі».

Нагадаємо, міжнародне рейтингове агентство Moody’s знизило рейтинг фінансової стабільності для перестрахувальної компанії SCOR з Aa3 до A1, оскільки SCOR уже кілька кварталів поспіль демонструє погіршення прибутковості всіх операційних підрозділів.

Коментарі