Гонконг має всі шанси стати глобальним центром страхування

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Гонконг може стати сполучною ланкою між Китаєм та глобальною фінансовою індустрією, посівши лідируючу позицію серед світових центрів страхової галузі. Таку думку висловив голова гонконгського підрозділу Manulife, виступаючи на нещодавній конференції SCMP у Китаї.

«Основи надзвичайно міцні, оскільки в місті панує верховенство закону, низькі податки, близькість до материкового Китаю, а також інфраструктура світового класу, кваліфіковані та працелюбні працівники», – сказав Патрік Грем, генеральний директор Manulife HK.

На його думку, шляхова карта уряду Гонконгу прокладає шлях Гонконгу як глобальному центру управління ризиками.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що у Гонконгу зареєстровано понад 160 страхових компаній, серед клієнтів яких – мешканці Гонконгу та материкового Китаю.

Нагадаємо, раніше страхові компанії надавали перевагу реєстрації в інших юрисдикціях, щоб уникнути високих податків на нерухоме майно Гонконгу, які згодом були скасовані.

«Це примха історії, яку ми всі почали на Бермудських островах. Але хороша новина полягає в тому, що уряд [Гонконгу] та індустрія вишикувалися в чергу, щоб це сталося, щоб створити для нас шлях до переселення сюди», – сказав Грем.

Коментарі