Гонконгська AIA отримує вигоду від припливу клієнтів з материкового Китаю

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Гонконгу AIA Group опублікувала підсумкові дані за перше півріччя, повідомивши про зростання нового бізнесу на 37% до 2,03 млрд дол. Цей результат перевищив аналітичні прогнози на рівні зростання в 29%. Проміжні дивіденди для акціонерів оголошено у розмірі $0,54.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту AIA відомо, що сильне зростання доходів пояснюється збільшенням потоку клієнтів з материкового Китаю після зняття всіх пандемічних обмежень. Зростанням попиту на продукти страхування життя у Гонконгу також пояснюється прагненням жителів материкового Китаю захистити свої заощадження від знецінення юаня.

Чистий прибуток AIA виріс на 50% до $2,25 млрд. Операційний прибуток AIA збільшився на 0,2% до $3,27 млрд, доходи від інвестицій зросли на 9% до $1,72 млрд.

«Оскільки пандемія позаду, сила неперевершеної дистриб’юторської платформи AIA по всій Азії сприяла поверненню до потужного нового імпульсу бізнесу», – прокоментував генеральний директор і президент AIA Лі Юань Сьонг.

Коментарі