Гонконгський страховик AIA Group оголосив свій перший кліматичний план

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Гонконгу AIA Group оприлюднила свій перший план переходу до зміни клімату, який містить конкретні кроки для скорочення викидів СО2.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу AIA відомо, що науково обґрунтовані цілі компанії зі страхування життя AIA отримали схвалення глобальної ініціативи Science Based Targets (SBTi), яку підтримують ООН, Світовий фонд дикої природи та Інститут світових ресурсів.

«Наш перший план зміни клімату є чіткою дорожньою картою реалізації для досягнення наших короткострокових кліматичних цілей та інтеграції кліматичних міркувань у нашу основну діяльність, підтримуючи наш шлях до нульових викидів до 2050 року», – прокоментував виконавчий директор і президент AIA Group.

Нагадаємо, у грудні 2021 року AIA Group відмовилася від інвестиційного портфеля у вугільні енергетичні підприємства на суму $10 млрд. Цей крок відповідає не лише зобов’язанням AIA Group, а й вимогам як екологічних організацій, так і оновленим правилам регулювання. Примітно, що зобов’язання з продажу «вугільного» інвестиційного пакету виконано страховою групою AIA на сім років раніше від запланованого терміну.

Коментарі