Гонконгський страховик стимулює клієнтів відмовлятися від паперових документів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Підрозділ страхової групи AXA у Гонконгу разом із платформою Carbon Wallet запустили кампанію, спрямовану на активізацію боротьби з викидами парникових газів та переходу на екологічні форми ведення бізнесу. Метою кампанії стала відмова від діловодства на паперових носіях на користь цифрових процесів страхування.

Компанія зветься AXA Go Green Rewards і, за словами представників страховика, є «першим партнерством, що пропонує винагороду страховим клієнтам за їхні екологічні дії».

Інтернет ресурсу УкрСтрхування відомо, що протягом двох місяців усі охочі жителі Гонконгу зможуть пройти простий процес реєстрації у додатку Emma by AXA. Бали Carbon Wallet Points (CW Points) потім нараховуватимуться в залежності від виконання їх екологічних дій, таких як подача цифрових претензій та онлайн-купівля страхових продуктів.

«Для нас дуже важливо просвічувати і заохочувати нашу спільноту до вживання конкретних заходів для боротьби з кліматичною кризою та створення більш зеленої та стійкої планети», – прокоментувала генеральний директор AXA Greater China Саллі Ван.

Коментарі