Гонконзька AIA Group покращила продаж після скасування обмежень через пандемію

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Гонконзька страхова компанія AIA Group змогла збільшити обсяг продажів на території материкового Китаю, що дає підстави для цього будувати оптимістичні плани.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу AIA Group відомо, що у другій половині 2022 року Група наростила обсяг нового бізнесу, що суттєво впливає на загальний показник прибутку Групи.

Нагадаємо, AIA Group у першому півріччі знизила обсяг продажів для клієнтів із материкового Китаю, найбільшого ринку збуту для Групи, на 24%. Загальний обсяг продажу нових полісів страхування знизився на 13%, а прибуток у цьому секторі знизився до $1,5 млрд проти $1,8 млрд в аналогічному періоді роком раніше.

Скасування карантинних обмежень через пандемію у другому півріччі справила позитивний вплив на результати продажу нових полісів AIA Group. «По всьому портфелю ми спостерігаємо повернення зростання», – прокоментував фінансовий директор Гарт Джонс агентству Reuters.

За його словами, китайські продажі AIA продемонстрували тризначне відсоткове зростання у другому півріччі. «Ми бачимо дуже обнадійливі ознаки в перші пару місяців (цього року) і сильну динаміку, що зберігається в Гонконгу, що вселяє в нас оптимізм щодо майбутнього», – сказав Джонс.

Коментарі