Гості Олімпійських Ігор у Парижі зможуть застрахувати ризик скасування заходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Підрозділ страхової групи з Німеччини Allianz Partners оголосив про співпрацю з організаторами Олімпійських та Паралімпійських Ігор 2024 року у сфері страхування.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, Allianz Partners забезпечить гостям спортивних заходів страхове покриття ризику скасування заходу. Повідомляється, що Allianz Partners надасть страховку для покупців квитків на спортивні змагання у разі скасування або перенесення заходу.

У перелік ризиків, що покриваються, входить: хвороба або травма, смерть, відмова у в’їзді на захід або в посадці туристичного перевізника через заразне захворювання (включаючи епідемічне або пандемічне захворювання, таке як COVID 19), терміновий ремонт будинку, скасування туристичного перевізника, погодні умови .

Пропозиція вже доступна в 27 країнах Європейського Союзу та Швейцарії.

«Оскільки Allianz є офіційним всесвітнім партнером Олімпійських і Паралімпійських ігор, ми дуже пишаємося співпрацею в просуванні та продажу квитків на Олімпіаду в Парижі 2024 року», – прокоментував Жан-Марк Пайоль, головний директор з глобального стратегічного партнерства та членства правління All.

Коментарі