Група Allianz зберегла високі рейтинги та стабільний прогноз від AM Best

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство AM Best підтвердило рейтинг фінансової стійкості на рівні A+ та довгостроковий кредитний рейтинг емітента на рівні «aa» для страхової групи з Німеччини Allianz SE та її дочірніх компаній. Прогноз щодо всіх цих рейтингів – стабільний.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт AM Best, рейтинги відображають сильний баланс Allianz, високі операційні показники, сприятливий бізнес-профіль та належне управління корпоративними ризиками.

«Allianz – одна з найбільших у світі страхових груп, що має чудову диверсифікацію з географічного положення та напрямків діяльності, а також займає лідируючі позиції на багатьох розвинених і ринках, що розвиваються, пропонуючи повний спектр рішень зі страхування життя та іншого, ніж страхування життя, а також послуги з управління активами», – йдеться у звіті AM Best.

Нагадаємо, після публікації звіту з результатами за 2023 рік та більш скромних результатів у секторі майнового та страхування від нещасного випадку (P&C) вартість акцій страхової групи з Німеччини Allianz SE знизилася на 2,4 в.п.

Коментарі