Група VIG наростила преміальний дохід на 11% у першому кварталі та підтвердила прогнозний прибуток

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова група з Австрії Vienna Insurance Group (VIG) прозвітувала про результати за перший квартал, повідомивши про зростання валового преміального доходу на 11% до 4,3 млрд євро.

«В Австрії брутто-виписані премії зросли на 7,8% до 1510 млн євро. У Чехії відбулося невелике зниження, пов’язане зі зміною курсу валюти, на 0,6% до 621 млн. євро, тоді як у Польщі валовий обсяг написаних премій зріс на 7,9% до 416 млн. євро. У розширеному сегменті ЦСЄ з країнами Албанією, включаючи Косово, країни Балтії, Боснії та Герцеговини, Болгарії, Хорватії, Молдови, Північної Македонії, Румунії, Сербії, Словаччини, України та Угорщини було досягнуто збільшення брутто-виписаних премій на 10% до 1142 млн. євро. . Спеціальні ринки Німеччини, Грузії, Ліхтенштейну та Туреччини також розвивалися дуже сприятливо та зафіксували зростання валових письмових премій на 23,9% до 349 мільйонів євро», – йдеться у прес-релізі VIG.

У Групі також підтвердили прогнозний прибуток на весь рік на рівні 825-875 млн. євро.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що ініціативи VIG щодо страхування викопного палива викликали розчарування екологічного руху Insure Our Future.

Коментарі