Hamilton Insurance отримала квартальний прибуток, незважаючи на витрати через обвал мосту в Балтіморі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Зареєстрована на Бермудських островах страхова та перестрахувальна компанія Hamilton Insurance Group відзвітувала про отриманий у першому кварталі прибуток, який перевищив консенсус-прогноз аналітиків.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Hamilton, чистий прибуток за перший квартал склав $157,2 млн за загальної суми страхових премій $721,9 млн. Роком раніше ці показники були $51,5 млн і $538 млн відповідно.

Сукупний коефіцієнт збитковості погіршився на 3,6 п,п, до 91,5% внаслідок витрат, які компанія зазнала у зв’язку з обваленням моста в Балтіморі.

«Цього кварталу ми відзначаємо шостий квартал поспіль прибутковості андеррайтингу. Я також надзвичайно задоволена нашою здатністю скористатися ринковими можливостями, забезпечивши ще один квартал із двозначним зростанням», – прокоментувала Піно Альба, генеральний директор Hamilton.

Нагадаємо, страхова та перестрахувальна компанія зі США Chubb готується виплатити $350 млн як страхове відшкодування за руйнування мосту в Балтіморі після аварії контейнеровозу Dali.

Коментарі