HDI Global оголосила про купівлю компанії зі США, спеціаліста у сфері поруки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Німеччини HDI Global повідомила про закриття угоди на ринку США із купівлею 100% акцій компанії Indiana Lumbermens Insurance (ILIC), яка є дочірньою для Pennsylvania Lumbermens Mutual Insurance Company (PLM).

Вартість та інші деталі угоди не повідомляються.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що ILIC має ліцензію на операції у сфері поруки, тому для HDI Global це поглинання є стратегічним кроком щодо розширення та зміцнення пропозиції своїх бізнес-продуктів у США з акцентом на поруку.

Ральф Бойтер, член правління HDI Global SE та генеральний директор HDI Global Specialty прокоментував: «Це придбання ідеально вписується у нашу стратегію. Ліцензії дозволять нам органічно розширити портфель наших спеціалізованих продуктів на найбільшому у світі ринку спеціалізованого страхування».

Нагадаємо, HDI Global, що входить до складу Talanx Group, підбила підсумки за 9 місяців, повідомивши про сильне зростання виручки від страхування до 6,6 млрд євро. Сукупний коефіцієнт покращився до 92,7%, а рентабельність власного капіталу становила 13,4%, перевищивши стратегічну ціль 10%.

Коментарі