Insurance Europe вітає відкриття кліматичної конференції COP27 у Шарм-ель-Шейху

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
З 6 по 18 листопада в Шарм-ель-Шейху відбудеться Конференція Організації Об’єднаних Націй зі зміни клімату (COP27), у роботі якої візьмуть участь понад 90 глав держав та представники 190 країн.

Європейська страхова асоціація Insurance Europe вітає відкриття COP27 та «підтверджує свою готовність продовжувати відігравати важливу роль у пом’якшенні наслідків зміни клімату та адаптації на підтримку цілей Паризької угоди ООН та Європейської зеленої угоди».

У своєму зверненні європейська страхова асоціація ще раз наголосила, що ключовим пріоритетом індустрії страхування та перестрахування є боротьба з кліматичними проблемами.

«Як найбільшими в Європі інституційними інвесторами, що управляють активами на суму понад 10 трлн євро, страховики відіграють ключову роль у сприянні фінансуванню переходу до сталого розвитку», – йдеться у заяві Insurance Europe.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про роботу онлайн-конференції COP26 у Глазго, де виступили голова німецької страхової та перестрахувальної компанії Munich Re та головний виконавчий директор британської страхової компанії Аviva Аманда Бланк.

Коментарі