Інтерактивні дашборди замість «Світлофора»: МТСБУ оновлює формат публічної інофрмації

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Моторне (транспортне) страхове бюро України запроваджує новий формат публічної інформації про роботу компаній на ринку автострахування.

Замість інформаційного формату «Світлофор» МТСБУ запускає новий проект «Візуалізація публічної звітності» (дашборди), який надає користувачам можливість отримати доступ до більш розгорнутої та об’єктивної інформації.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення МТСБУ.

«Ми часто бачимо, як сторонні організації створюють “псевдорейтинги”, де суттєво перекручують інформацію з посиланням нібито на “Світлофор МТСБУ”, хоча насправді Бюро не встановлює жодних рейтингів. З метою запобігання такій інформаційній спекуляції було ухвалено рішення змінити формат надання таких показників оцінки ризиків за внутрішніми договорами автотранспортного страхування». – цитує МТСБУ коментар генерального директора Олександра Берназюка.

Нові інформаційні дашборди розміщені на сайті МТСБУ та містять дані про діяльність страховиків-членів Бюро. Інтерактивні графіки постійно оновлюються та доступні для відвідувачів ресурсу цілодобово.

Коментарі