Інвестиційна компанія KKR стала повноправним власником страховика життя із США

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Інвестиційна компанія із США Kohlberg Kravis Roberts (KKR) стала власником 100% акцій фінансової групи Global Atlantic. Це сталося після завершення купівлі 37% акцій Global Atlantic, які належали іншому інвестору.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз KKR, KKR управляє активами Global Atlantic, надаючи доступ до своїх глобальних інвестиційних та вихідних можливостей.

«З першого дня Global Atlantic ідеально підходив для KKR як з ділової, так і з культурної точки зору. Завдяки цій новій структурі власності ми сподіваємося на ще тіснішу співпрацю з Global Atlantic, щоб ми могли реалізувати більше синергії, яку ми виявили за перші три роки нашого стратегічного партнерства», – співгенеральні директори KKR Джозеф Бе і Скотт.

Нагадаємо, у листопаді 2022 року інвестиційна компанія KKR стала новим мажоритарним акціонером страхової брокерської компанії із Франції APRIL Group. Згідно з коментарем Bloomberg, угода стане для KKR унікальною інвестицією в європейську індустрію фінансових послуг в умовах оцінок, що падають, і нестабільних фондових ринків.

Коментарі