Іспанський страховик Mapfre заявив цілі на найближчі три роки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова компанія з Іспанії Mapfre планує середньорічний темп зростання доходу на рівні 6% протягом найближчих трьох років.

Метою іспанського страховика є річний преміальний обсяг на рівні 32 млрд. євро. Інші заявлені цілі – рентабельність капіталу лише на рівні 11% і сукупний коефіцієнт до 96%.

Про це заявлено в рамках загальних зборів страхової компанії, на яких голова та головний виконавчий директор Антоніо Уертас оприлюднив стратегічний напрямок на 2024–2026 роки.

Крім фінансових та операційних показників, Mapfre прагне досягти певних кліматичних цілей та забезпечити не менше 95% загального інвестиційного портфеля критеріям ESG.

Цього року представництво жінок серед менеджерів Mapfre становитиме не менше 34% із щорічним збільшенням цього показника на 1 в.п.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Mapfre завершила 2023 рік із чистим результатом у розмірі 767 млн євро, що на 19,4% перевищує аналогічний показник 2022 року. Сукупний обсяг преміального доходу збільшився на 9,7% до 27 млрд. євро, що є найвищим показником в історії компанії.

Коментарі