Італійська Generali готується до продажу свого підрозділу у Мілані

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійська страхова група Assicurazioni Generali розглядає варіанти продажу своєї дочірньої компанії з Мілана Tua Assicurazioni. Про це повідомляє агентство Bloomberg із посиланням на обізнані джерела.

Повідомляється, що зараз Generali веде пошук покупців, для цього були залучені спеціальні консультанти. За словами джерел Bloomberg, можлива вартість операції складе 300 млн. євро, а процес продажу офіційно почнеться в травні 2023 року.

«Продаж є частиною прагнення Generali оптимізувати застарілі активи та політику Societa Cattolica di Assicurazioni SpA, яку вона купила у 2021 році. Компанія прагне підвищити прибутковість, зосередившись на більш прибуткових бізнесах і продає непрофільні портфелі продукти», – йдеться у повідомленні Bloomberg.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Generali розглядає варіанти для продажу свого підрозділу зі страхування життя в Німеччині Generali Deutschland Pensionskasse. За інформацією Bloomberg, найімовірнішим покупцем може стати холдингова компанія Frankfurter Leben Holding, яка належить китайському конгломерату Fosun International.

Коментарі