Італійська Generali оголосила про покупку китайського страхового підрозділу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійська страхова група Generali стане повноправним власником підрозділу в Китаї шляхом купівлі 51% акцій Generali China Insurance Company Limited (GCI). Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Generali.

Повідомляється, що вартість купівлі 99 млн євро визначена в результаті проведення аукціону, ініційованого китайською фінансовою компанією CNPC Capital.

Після погодження з регуляторами та закриття угоди Generali стане «першою іноземною компанією, яка придбає контрольний пакет акцій компанії зі страхування майна та від нещасних випадків у єдиної державної компанії в Китаї за допомогою обов’язкового публічного аукціону».

У прес-релізі Generali йдеться, що придбання повністю відповідає стратегії групи, яка спрямована на посилення присутності на ключових азіатських ринках.

Раніше повідомлялося, що Generali оголосила про закриття угоди з продажу активів свого підрозділу в Німеччині Generali Deutschland Pensionskasse. Покупцем виступила компанія страхування життя з Німеччини Frankfurter Leben, яка належить китайському конгломерату Fosun International.

Коментарі