Італійська Generali посилює позиції на глобальному ринку через нові придбання

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Нові придбання італійської страхової групи Generali зміцнили її позиції як провідного європейського страховика та розширили бізнес з управління активами у всьому світі. Таку думку висловив генеральний директор Generali Group Філіп Донне, коментуючи операції Групи минулого року.

На його думку, придбання Liberty Seguros підвищить конкурентоспроможність фірми і до 2029 року приноситиме прибутки до оподаткування у розмірі понад 250 млн євро на рік. «Ця угода значно зміцнює ринкові позиції Групи в Іспанії та Португалії, доповнюючи існуючі операції Generali на Іберійському півострові з погляду пропозиції продукції та стратегії розподілу. Це придбання також забезпечить Generali присутність на прибутковому ірландському ринку P&C», – сказав Донне.

Нагадаємо, Європейська комісія схвалила відповідно до Регламенту ЄС про злиття придбання одноосібного контролю над компанією Liberty Seguros в Іспанії компанією Assicurazioni Generali SpA (Generali) з Італії.

Ще одне придбання на ринку США – інвестиційної компанії Conning – прискорить реалізацію бачення Generali щодо управління активами та дозволить їй вийти на ринок США.

Інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Generali зміцнює бізнес з управління активами через придбання компанії зі США Conning Holdings Limited (CHL) у тайванської компанії Cathay Life. Угода включає передачу активів під управлінням та бізнесу з довгострокового накопичувального страхування.

Коментарі