Італійська Generali вивчає список потенційних кандидатів на поглинання

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійська страхова група Generali вивчає можливості для майбутніх стратегічних придбань на ринку страхування, інвестицій та управління активами.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення агентства Bloomberg відомо, що у списку потенційних кандидатів на поглинання страховою групою Generali – кілька компаній, включаючи Aviva, UNIQA та NN Group.

Джерела, на яких посилається Bloomberg, говорять про готовність Generali укладати угоди вартістю 10 млрд євро і більше, але не більше половини вартості акцій самої Generali. Нагадаємо, ринкова капіталізація італійської Групи становить близько 35 млрд євро.

Згідно з Bloomberg, головний виконавчий директор Generali Філіпп Донне представить новий перелік фінансових цілей до кінця року. За словами джерел, до інших цілей Generali входять Aegon, Ageas, Baloise Holding, Ergo Group, Mapfre і Vienna Insurance Group.

Нагадаємо, придбання Liberty Seguros підвищить конкурентоспроможність Generali і до 2029 року приноситиме прибутки до оподаткування у розмірі понад 250 млн євро на рік. Ще одне придбання на ринку США – інвестиційної компанії Conning – прискорить реалізацію бачення Generali щодо управління активами та дозволить їй вийти на ринок США.

Коментарі