Італійська Generali завершила покупку компанії з управління активами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійська страхова група Generali оголосила про успішне завершення купівлі компанії з управління активами із США Conning Holdings та дочірніх компаній Conning у тайванської компанії Cathay Life.

Згідно з Generali, угода відповідає амбіціям Групи щодо розширення глобального бізнесу у сфері управління активами для зміцнення інвестиційних можливостей, розвитку бізнесу зі сторонніми клієнтами та розширення присутності на ринках США та країн Азії.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Cathay Life є провідною страховою компанією Тайваню і входить до орбіти Cathay Financial Group. Після завершення операції загальний обсяг активів під керуванням Generali сягне 775 млрд євро. Вперше про угоду було оголошено у липні минулого року.

Нагадаємо, Generali вивчає можливості для майбутніх стратегічних придбань на ринку страхування, інвестицій та управління активами. У списку потенційних кандидатів на поглинання страхової групи Generali – кілька компаній, включаючи Aviva, UNIQA, NN Group, а також Aegon, Ageas, Baloise Holding, Ergo Group, Mapfre та Vienna Insurance Group.

Коментарі