Італійська Generali заявила про готовність виконати плани на весь рік

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За підсумками першого півріччя італійська страхова група Generali отримала операційний прибуток у розмірі 3,72 млрд євро, що на 27,8% перевищує аналогічний показник за перше півріччя 2022 року.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Generali відомо, що результати сектора майнового та ризику нещасного випадку показали двозначний приріст, тоді як страхування життя та здоров’я знизилося на 3,7%.

Чистий прибуток Generali у першому півріччі склав 2,24 млрд євро проти 864 млн роком раніше. У другому кварталі чистий прибуток Групи склав 1,04 млрд євро проти 383 млн євро у аналогічному періоді минулого року.

«Generali стає все більш прибутковою, диверсифікованою і стійкою, з сильним фінансовим становищем», – прокоментував виконавчий директор групи Філіп Донне. За його словами, Група знаходиться на шляху до досягнення річних планів за основними показниками.

Нагадаємо, за перші три місяці з початку року чистий прибуток Групи збільшився на 49,7% до 1,23 млрд євро, а операційний прибуток зріс на 22,1% до 1,82 млрд євро.

Коментарі