Канадська Intact оцінила збитки від урагану Фіона та сильних морозів у Великій Британії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансова корпорація з Канади, одна з найбільших на ринку майнового страхування країни, опублікувала звіт про сукупні збитки, які зазнала в четвертому кварталі за ризиком природних катастроф.

Згідно зі звітом, цей показник становив $143 млн, що еквівалентно $0,63 на одну акцію Intact. Події природного катастрофічного характеру, внаслідок яких Intact зазнала збитків, включають урагани у східній частині Канади та період сильних морозів у Великій Британії.

“Наші команди невпинно працювали, щоб повернути клієнтів у потрібне русло після недавніх суворих погодних явищ”, – прокоментував головний виконавчий директор Intact Financial.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що збитки страхової галузі Канади внаслідок осіннього урагану Фіона перевищують 800 млн канадських доларів, що робить цю подію однією з найдорожчих у Канаді.

Зі звіту Страхового бюро Канади відомо, що ураган Фіона залишається найдорожчим екстремальним погодним явищем, коли-небудь зареєстрованим в Атлантичній Канаді, і сьомим за величиною в історії країни.

Коментарі