Канадська Intact продає підрозділи у Великій Британії групі Admiral

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія з Канади Intact Financial її дочірня компанія Royal&Sun Alliance Insurance (RSA) уклали угоду про продаж підрозділів RSA у Великій Британії страховій групі Admiral Group.

У прес-релізі Intact йдеться, що угода призведе до передачі прав на продовження, бренди та співробітників. RSA збереже резерви претензій, які згодом будуть вичерпані.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу відомо, що виручка від продажу та вивільнення капіталу, що підтримує бізнес у Великій Британії, складе близько 350 млн фунтів стерлінгів.

«Відхід з ринку персональних ліній у Великій Британії посилює фокус RSA як провідного гравця у сфері комерційних і спеціалізованих ліній у Великій Британії, прискорюючи нашу здатність забезпечувати стійку перевагу в сегменті UK&I», – прокоментував Чарльз Бріндамур, генеральний директор Intact Financial Corporation.

RSA продовжуватиме зберігати присутність свого бізнесу в Ірландії, де компанія визнана провідним постачальником автострахування та страхування майна, а також комерційного страхування.

Коментарі