Канадська Manulife робить ставку на постпандемічне зростання продажів у регіоні Великої затоки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Канадська страхова та інвестиційна компанія Manulife Financial опублікувала результати за перший квартал, повідомивши про чистий прибуток у розмірі $1,4 млрд, що на $0,1 перевищує аналогічний результат минулого року. Разом з тим результати Manulife не виправдали очікування аналітиків, які прогнозували більш високу прибутковість в інвестиційному секторі.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що підрозділ з управління активами та активами Manulife повідомило про чистий приплив у розмірі $3,29 млрд порівняно з припливом у розмірі $6,8 млрд роком раніше. При цьому основний прибуток підрозділу впав на 16,6%.

Коментуючи результати за перший квартал, Рой Горі, президент і головний виконавчий директор Manulife сказав: «Сила та глобальна різноманітність нашої франшизи знову була продемонстрована в цьому кварталі з річним основним зростанням. В Азії нас надихає поступове нарощування продажів, оскільки регіон продовжує відновлюватись після глобальної пандемії».

Нагадаємо, підрозділ канадської страхової корпорації Manulife у Гонконгу планує провести перереєстрацію своєї юрисдикції, щоб розширити свою присутність у регіоні Великої затоки.

Коментарі