Канадський фінансовий холдинг Faifax завершив покупку Gulf Insurance Group

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансова холдингова група з Канади Fairfax Holding оголосила про успішне завершення операції купівлі акцій страховика Gulf Insurance Group (GIG) у Kuwait Projects. Після закриття угоди частка Fairfax у GIG збільшилася з 43,69% до 90,01%.

«Ми дуже раді, що GIG та її досвідчена та талановита команда на чолі з Халедом Саудом Аль Хасаном та Полом Адамсоном приєдналися до Fairfax Group», – прокоментував Прем Ватса, голова та генеральний директор Fairfax. «GIG має дуже сильну присутність у регіоні Близького Сходу та Північної Африки, і ми сподіваємося на співпрацю з Халедом, Полом та всією командою GIG для подальшого розвитку бізнесу GIG у довгостроковій перспективі», – продовжив Ватса.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що придбання збільшить обсяг річного преміального доходу Fairfax приблизно на 10%, при цьому GIG стане п’ятою за величиною консолідованою дочірньою компанією Fairfax.

У звіті міжнародного рейтингового агентства DBRS Morningstar говориться, що Fairfax управлятиме придбаною компанією як самостійною організацією, надаючи їй велику міру незалежності, відповідно до того, як Fairfax управляє іншими своїми великими страховими дочірніми компаніями. «Ми вважаємо умови угоди вигідними для Fairfax. Вартість придбання буде легко покрита за рахунок поточної ліквідності Fairfax з обмеженим впливом на її капітал», – прокоментувало рейтингове агентство DBRS Morningstar.

Коментарі