Канадський страховий холдинг Fairfax категорично заперечує звинувачення Muddy Waters

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Доповідь компанії Muddy Waters, фахівця у сфері інвестицій із США, в якій звинувачується канадський страховий холдинг Fairfax «в маніпуляціях при оцінці активів», призвела до різкого зниження вартості акцій Fairfax.

Доповідь Muddy Waters опублікована за кілька днів до виходу звіту про прибутки та збитки Fairfax, що також могло викликати невдоволення інвесторів.

«Керівництво Fairfax Financial розглянуло всі 72 сторінки звіту Muddy Waters і звинувачення та інсинуації, що містяться в ньому. Ми категорично заперечуємо і спростовуємо всі їх без винятку, як хибні та оманливі», – йдеться у заяві Fairfax.

У своїй заяві Fairfax вказує на спробу Muddy Waters скористатися ситуацією, що склалася, і отримати прибуток на коротких продажах акцій Fairfax.

«Наскільки нам відомо, Muddy Waters ніколи не був присутнім на наших телеконференціях і ніколи не ставив запитань, не дзвонив нам і не писав нам, а натомість пішов на CNBC у період нашого затишшя з цими односторонніми, погано поінформованими звинуваченнями та інсинуаціями у прозорій спробі отримати прибуток за рахунок коротких продажів наших акцій», – заявили у Fairfax.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що канадський страховий холдинг представить свою звітність за рік на конференції 16 лютого.

Коментарі