Канадський страховик Intact Financial завершив третій квартал зниженням прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Канади, одна з найбільших на ринку майнового страхування, підбила підсумки третього кварталу, повідомивши про зниження прибутку на 6% до 473 млн.

Це сталося внаслідок сильного інфляційного тиску та зростання збитків за ризиком подій природного характеру. Водночас у компанії відзначають успіхи в інвестиційній діяльності, що дозволило компенсувати витрати в особистому майновому страхуванні.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Intact, прибуток на одну акцію зріс на 26% порівняно з аналогічним періодом минулого року. Компанія також зберегла високі показники капіталу та рентабельності.

У компанії також заявили, що злиття з компанією RSA принесло збільшення на 15 пунктів показника операційного прибутку, а до 2024 року загальний річний ефект від злиття становитиме приблизно СА$350 млн.

Нагадаємо, у червні минулого року угода між канадською Intact Financial і компанією з Данії Tryg щодо купівлі однієї з провідних страхових груп Великобританії RSA набула статусу завершеної. Умовами угоди передбачено передачу Intact підрозділів RSA у Канаді, Великій Британії та інших країнах, а Tryg — у Швеції та Норвегії.

Коментарі