Китайська Ping An повідомила про прибуток у першому кварталі та успіхи в інвестиційній діяльності

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найбільша у Китаї страхова група Ping An Insurance у першому кварталі наростила чистий прибуток на 48,9% до 38,4 млрд юанів ($5,5 млрд).

Вагомий внесок у прибутковість китайського страховика внесла інвестиційна діяльність, хоча у компанії зазначили, що «глобальні ринки капіталу залишалися нестабільними у складному міжнародному середовищі».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування із заяви Ping An відомо, що в першому кварталі компанія зафіксувала інвестиційний дохід у розмірі 29,7 млрд юанів у порівнянні зі збитком у розмірі 26,1 млрд юанів роком раніше.

Сприятливим фактором для Ping An стало поступове відновлення китайської економіки після пандемічного спаду та збільшення споживчого попиту.

Раніше повідомлялося, що Ping An не залишає спроб вплинути на керівництво фінансового холдингу HSBC провести реорганізацію бізнес-моделі, виділивши азіатський бізнес окрему компанію. Згідно із заявою Ping An, фінансовий холдинг HSBC “принципово не зміг вирішити ключові проблеми бізнес-моделі”. На думку керівництва Ping An, HSBC має виділити свій азіатський бізнес у компанію, зареєстровану у Гонконгу.

Коментарі