Китайська Ping An робить ставку на відновлення інвестиційного доходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У звіті страхового гіганта Ping An, представленому напередодні на Гонконзьку фондову біржу, підтверджуються раніше оприлюднені результати: зростання прибутку в першому півріччі на 3,9% до 60,3 млрд юанів.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що фактичні результати китайської страхової групи Ping An перевищили середню оцінку аналітиків, які прогнозували прибуток у 52,8 млрд юанів.

У компанії висловлюють оптимістичні прогнози щодо відновлення інвестиційного доходу, який у звітному періоді знизився через пандемію і волатильність ринків капіталу. За словами директора з інвестицій Ping An, ризики компанії, пов’язані з інвестиціями в нерухомість, «цілком контрольовані», власні активи диверсифіковані і приносять дохід. Він також додав, що компанія «дуже зацікавлена» у додаткових інвестиціях, включаючи сектор логістики, комерційні будинки та центри обробки даних.

Глава Ping An також прокоментував: «Суттєва невизначеність збережеться щодо Covid-19, а також внутрішнього та зовнішнього середовища у другій половині 2022 року/…/Нам ще доведеться багато зробити для реформ та інновацій».

Коментарі