Китайська Sunshine Insurance розглядає варіант продажу акцій за нижчою ціною

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Пекіна Sunshine Insurance Group планує встановити ціну акцій у рамках первинного публічного розміщення на біржі Гонконгу в нижній частині цінового діапазону. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Bloomberg.

Посилаючись на джерела, знайомі із ситуацією, Bloomberg повідомив, що акції Sunshine можуть бути виставлені на продаж по 5,83 гонконгських доларів. В результаті продажу 1,15 млрд акцій страхова компанія виручить $863 млн замість очікуваного $1 млрд.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що страхова компанія Sunshine Insurance має намір виставити на продаж 1,15 млрд власних акцій за ціною від 5,83 до 6,45 гонконгських доларів. Таким чином, Sunshine Insurance має намір виручити близько $1 млрд. Торги мають розпочатися 9 грудня цього року.

В даний час у компанії йдуть дискусії про ціну продажу і, за інформацією Bloomberg, остаточного рішення поки не ухвалено.

Нагадаємо, Sunshine Insurance спеціалізується на страхуванні майнових ризиків, страхуванні життя, кредитних гарантій та інших видів страхування. Штаб-квартира компанії розташована у Пекіні.

Коментарі