Китайські автостраховики будуть головними драйверами прибутковості сектора non-life

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сектор non-life страхування Китаю найближчим часом матиме стійку платоспроможність та прибутковість за умови збереження гнучкості страховиків із залучення капіталу для розширення бізнесу. Такий висновок міститься у новому звіті міжнародного рейтингового агентства Fitch Ratings, присвяченого ринку загального страхування у Китаї.

Автори звіту зберегли нейтральний прогноз для китайського страхового ринку, незважаючи на ризики, пов’язані зі зниженням псросу через пандемічні обмеження в країні.

Згідно з Fitch Ratings, драйвером зростання китайського страхового ринку залишається автострахування, оскільки розширення інших видів страхування гальмується регуляторними змінами та низьким проникненням страхування. Очікується, що ціни на автострахування будуть стабільними, тому преміальний дохід автострахування безпосередньо залежить від продажів нових автомобілів.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Комісія з регулювання банківської та страхової діяльності Китаю (CBIRC) оцінила стан страхового сектора країни як стійкий.

Коментарі