Китайські страховики розкриватимуть інформацію з урахуванням сталого розвитку ESG

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У Китаї відбулася презентація «Посібника з розкриття екологічної, соціальної та управлінської (ESG) інформації для страхових установ», організованої Страховою асоціацією Китаю.
Це перший документ ESG для страхової галузі Китаю, складений за ініціативою профільної страхової асоціації та за сприяння найбільших страхових груп, включаючи флагмана китайського страхового ринку – групи Ping An.

Згідно з прес-релізом, Ping An вже вдруге поділилася своїм практичним досвідом у галузі ESG для покращення можливостей китайської страхової галузі з управління ESG-ризиками та корпоративного управління.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що новий документ регламентує процедури розкриття інформації про страховиків у розрізі ESG та з урахуванням міжнародних стандартів.

«Китай є активним учасником та прихильником глобального сталого розвитку. Впровадження концепцій ESG стало активним вибором та важливою мірою якісного розвитку фінансових інституцій. Керівництво підтримує подальше покращення ESG у страховій галузі з погляду управління та якості розкриття інформації», – прокоментував Річард Шен, секретар ради директорів Ping An Group.

Коментарі