Китайських страховиків закликали надавати фінансову підтримку обробній промисловості

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Фінансовий регулятор і низка китайських відомств звернулися до банків та страхових компаній із закликом надавати підтримку підприємствам обробної промисловості.

У директиві Національної адміністрації фінансового регулювання (NFRA), міністерства промисловості та інформаційних технологій та Національної комісії з розвитку та реформ Китаю йдеться про необхідність «зосередитись на ключових завданнях щодо посилення фінансової підтримки обробної промисловості, щоб зробити галузь більш ефективною, інноваційною та стійкою».

Завдання, поставлене перед китайськими страховиками, полягає у наданні довгострокових інвестицій, включаючи акціонерний капітал, прямі інвестиції, створення фондів венчурного капіталу та продуктів з управління страховими активами.

Раніше Національне управління фінансового регулювання Китаю (NAFR) звернулося до учасників банківського та страхового ринку із закликом надавати допомогу у відновленні компаній, які постраждали від повеней та інших стихійних лих. У заяві регулятора йдеться про те, що «фінансові установи повинні вживати заходів реагування на стихійні лиха, захищати фінансові активи та гарантувати стабільність основних фінансових послуг».

Коментарі