Компанія Chubb уклала угоду на банківське страхування у Гонконгу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Один з найбільших банків Гонконгу Hang Seng Bank та міжнародна страхова компанія Chubb уклали ексклюзивну 15-річну дистриб’юторську угоду, відповідно до якої Chubb надаватиме клієнтам банківського обслуговування Hang Seng широкий спектр продуктів та рішень для особистого та комерційного страхування в Гонконгу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Chubb відомо, що угода почне діяти з липня 2023 року і спиратиметься на цифрові можливості Hang Seng, його багатоканальну дистриб’юторську мережу та багаторічну практику Chubb у сфері страхування.

«Партнерство Hang Seng та Chubb надасть найкращі у своєму класі продукти загального страхування, які створюють цінність та захист для наших клієнтів. Спираючись на наші лідируючі позиції на ринку, Hang Seng і надалі розширюватиме свій страховий бізнес на місцевому рівні та вивчатиме можливості зростання в районі Великої затоки», – прокоментував Дональд Лам, голова відділу комерційних банківських послуг у Hang Seng.

Раніше повідомлялося, що Рада директорів міжнародної страхової компанії Chubb має намір запропонувати Загальним зборам акціонерів підвищити дивіденди до $3,44 за одну акцію.

Коментарі