Компанія з Нідерландів Aegon оптимістично оцінює результати першого кварталу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія з Нідерландів Aegon зробила заяву про результати за перший квартал і запланований зворотний викуп акцій.

Згідно з прес-релізом Aegon, у першому кварталі накопичено оборотний капітал на суму 256 млн євро. Цей результат свідчить про досягнення прогнозного показника оборотного капіталу на весь 2024 рік у розмірі близько 1,1 млрд євро.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з прес-релізу Aegon, коефіцієнти достатності капіталу залишаються високими та перевищують відповідні операційні рівні. Грошовий капітал страхового холдингу становить 2,0 млрд євро, що відповідає 85% від поточної програми зворотного викупу акцій на суму 1,5 млрд. євро.

У Aegon оголошено раніше заплановану програму викупу акцій на суму 200 млн євро, завершення якої очікується до кінця року.

«Ці результати є гарним початком року, оскільки ми продовжуємо старанно працювати над перетворенням нашої компанії та досягненням наших фінансових цілей на 2025 рік», – прокоментував генеральний директор Aegon Лард Фрізе.

Коментарі