Компанія зі США American Club застрахувала 21 судно, підозрюване у перевезенні іранської нафти

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Представник фінансового комітету Палати представників США Зак Нанн звернувся до міністерства фінансів США із проханням прокоментувати участь американської компанії у страхуванні морських перевезень іранської нафти.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Bloomberg відомо, що йдеться про компанію American Club, яка покриває ризики морських перевезень, та яка входить до міжнародного клубу взаємного морського страхування.

«Участь американської компанії, яка отримує прибуток від страхування танкерів, які перевозять незаконну іранську нафту для фінансування тероризму, потребує відповідей від цієї адміністрації», – йдеться у листі.

Автор листа вказує на те, що American Club вже застрахувала 21 судно, підозрюване у перевезенні незаконної іранської нафти. Це майже вдвічі більше, ніж застрахував «будь-який з його 11 більших аналогів».

Зак Нанн попросив міністерство фінансів пояснити, що воно робить для розслідування діяльності American Club та її причетності до продажу незаконної іранської нафти, а також, як здійснюється контроль за дотриманням санкцій.

Коментарі