Корейський страховий сектор відновить зростання на рівні 2,6% у 2024 році

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після невдач минулого року страховий ринок Південної Кореї відновить щорічний приріст на рівні 2,6%. Про це йдеться у звіті провідного перестраховика Korean Re з посиланням на прогноз Корейського науково-дослідного інституту страхування.

У секторі страхування життя зростання преміального доходу становитиме 0,6% до 120 трлн ($91 млрд). Найбільш активно зростатимуть премії у секторі медичного страхування, оскільки пандемія Covid стала «рушійною силою зростання поінформованості про ризики та попит на медичне страхування». Стримуючим фактором зростання буде обмежене відновлення економіки Південної Кореї щодо зниження попиту і кількості нових клієнтів.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Korean Re також відомо, що попит на накопичувальне страхування знизиться, оскільки зростання відсоткових ставок за банківськими депозитними продуктами зробить страхування заощаджень менш привабливим.

У секторі non-life страхування очікується зростання преміального доходу на 4,4% до 133,8 трлн ($101,5 млрд). Драйвером зростання у цьому секторі виступить страхування майнових ризиків (P&C).

Коментарі