Кожна п’ята британська компанія скоротила або планує скоротити страхове покриття

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Британський бізнес, як і рік тому, стурбований економічними проблемами, нестачею кваліфікованого персоналу та перериванням ланцюжків постачання. Водночас знизилися побоювання втрати ділової репутації, переривання бізнесу та кібернетичних інцидентів.

Такі результати наводить британська страхова компанія Aviva після опитування 1,2 тисяч керівників підприємств малого та середнього бізнесу. Респонденти переглянули своє ставлення до наслідків Brexit, цього року цей показник посідає третє місце, випередивши переривання ланцюжків постачання та бізнесу.

Примітно, що, порівняно з минулим опитуванням, кількість компаній, які скоротили своє страхове покриття, знизилася на 21%.

«Незважаючи на те, що профіль ризиків для багатьох компаній різко змінився, багато підприємств не зробили жодних дій для забезпечення того, щоб їхнє страхування відповідало тому, як вони працюють сьогодні. Наш огляд полісів, який демонструє, що 50% підприємств недостатньо застраховані, викликає занепокоєння», – прокоментував Адм Уінслоу, виконавчий директор загального страхування в Aviva.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт Allianz повідомляв, що кіберінциденти та переривання бізнесу другий рік поспіль вважаються найбільш серйозними загрозами.

Коментарі