Криптовалютні біржі Гонконгу мають застрахувати щонайменше половину активів клієнтів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Криптовалютні біржі у Гонконгу зобов’язані застрахувати щонайменше 50% активів своїх клієнтів. Таке розпорядження випустила Комісія з цінних паперів та ф’ючерсів Гонконгу (SFC) у рамках правил ліцензування криптовалютних бірж.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення профільного видання Coin Telegraph відомо, що низка найбільших ліцензованих криптовалютних бірж у Гонконгу значно перевищила мінімальний поріг для страхового покриття активів. Так OSL Exchange забезпечує страховим покриттям 95% активів своїх клієнтів через гарантії Canopius, синдикату Лондонського Lloyd’s.

Подібним чином захищені цифрові активи клієнтів HashKey Exchange, яка уклала страхову угоду з OneInfinity на суму до $400 млн. У перелік ризиків, що покриваються страховкою, входять інциденти, пов’язані з простоєм сервера, резервним копіюванням даних та управлінням навантаженням.

У Гонконгу є 13 компаній, які претендують на ліцензування як криптовалютні біржі. «Всі вони мають пройти ретельну перевірку на благонадійність. Ці перевірки включають традиційні фінансові аудити, які є всеосяжними, ніж підтвердження резервів», – йдеться у повідомленні Coin Telegraph.

Коментарі