Квартальні результати Generali зросли після покупки іспанської Liberty Seguros

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За підсумками першого кварталу 2024 року італійська страхова група Generali наростила обсяг преміального доходу на 21,4% до 26,4 млрд. євро. Цей результат забезпечили високі показники у секторі майнового та страхування життя.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Generali, приріст преміального обсягу за договорами страхування життя становив 28,4%, у секторі страхування майна та ризику нещасного випадку (P&C) приріст становив 10,9%.

Загальний операційний результат у всіх напрямках бізнесу Generali у першому кварталі становив 1,9 млрд євро, комбінований коефіцієнт незначно зріс на 0,3 в.п. до 91%.

Коментуючи результати першого кварталу, фінансовий директор Групи сказав: «Група досягла позитивного припливу коштів у страхуванні життя завдяки нашому стратегічному рішенню зосередитися на захисті та пов’язаних лініях, а також на комерційних діях, реалізованих протягом 2023 року. Сегмент P&C також вперше отримує вигоду з консолідації Liberty Seguros, придбання, яке вже робить позитивний внесок у профіль доходів Групи».

Коментарі