Лістинг індійської корпорації LIC супроводжується високим попитом з боку інвесторів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За кілька днів до закінчення первинного публічного розміщення акцій (IPO) державної страхової корпорації Індії LIC на 90% запропонованого обсягу вже є покупці. Про це повідомляє Bloomberg.

Відомо, що попит із боку власників страхових полісів LIC у 2,5 рази перевищив кількість акцій, призначених для продажу. Попит з боку співробітників LIC приблизно вдвічі більший за доступну кількість акцій.

Деякі галузеві фахівці висловлювали сумніви щодо того, щоб залучати власників полісів LIC до участі в лістингу державної корпорації, оскільки «торгівля волатильними активами із залученням клієнтів LIC, більшість з яких вперше опиняться на фондовому ринку, є досить ризиковою ініціативою».

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що міністерство фінансів Індії знизило початкову оцінку лістингу державної корпорації страхування життя Індії Life Insurance Corporation (LIC) до 300 млрд рупій ($3,9 млрд) на тлі падіння інтересу інвесторів. Індійський уряд має намір продати 3,5% акцій державного страхового гіганта в рамках IPO, яке відбудеться на початку травня 2022 року.

Коментарі