Lloyd’s спільно з ООН розробляють доступне страхування кліматичних ризиків для острівних країн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий ринок Лондонський Lloyd’s оголосив про партнерство у сфері страхування кліматичних ризиків із Фондом капітального розвитку ООН. Спільний проект має на меті доступне страхування для країн, уразливих кліматичним ризикам.

Згідно з інформацією Lloyd’s, насамперед програму буде запущено для малих острівних країн Тихого океану. Після успішного старту цю програму буде розгорнуто в країнах Азії та Африки.

Фонд ООН та Цільова група зі страхування Ініціативи стійких ринків, яку очолює Lloyd’s, повідомили, що ведеться спільна робота над страховими продуктами, які допоможуть малим острівним державам протистояти кліматичним ризикам.

За словами генерального директора Lloyd’s Джона Ніла, співпраця з ООН допоможе «розробити скоординовані глобальні зусилля щодо пом’якшення ризиків клімату та природних катастроф».

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що швейцарська страхова компанія Zurich Insurance спільно з аудиторською компанією KPMG Switzerland пропонують спеціальну консультаційну допомогу з питань переходу до безвуглецевої економіки та інших кліматичних аспектів.

Коментарі