Лондонський Lloyd’s відкриває новий регіональний офіс у Маямі (США)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий ринок Лондонський Lloyd’s оголосив про відкриття свого представництва в Маямі (США), щоб «зміцнити свою діяльність у країнах Латинської Америки та Карибського басейну».

Згідно з прес-релізом Lloyd’s, цей регіон є важливим для діяльності страхового ринку Lloyd’s із часткою преміального доходу 4,6% або $2,7 млрд.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що новий офіс Lloyd’s стане ще одним регіональним центром для обслуговування всього американського бізнесу та об’єднає діяльність офісів Lloyd’s у Нью-Йорку, Ріо-де-Жанейро (Бразилія) та Торонто (Канада).

«Я неймовірно натхненний можливостями, які наш новий центр у Маямі запропонує Lloyd’s, оскільки ми зможемо більш тісно співпрацювати з нашим ринком у Латинській Америці та Карибському басейні. Ми також зможемо забезпечити ширшу підтримку на території США, особливо у Флориді та інших штатах на південному сході, що дозволить нам продовжувати обслуговувати наших клієнтів в Америці, регіоні, на який припадає майже дві третини премій Lloyd’s», – прокоментував комерційний Дон Міллер. директор Lloyd’s.

Коментарі