Лондонський Lloyd’s залишається у своїй офісній будівлі на Лайм-стріт до 2040 року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий ринок Лондонський Lloyd’s уклав угоду з власником своєї офісної будівлі у центрі Лондона про продовження оренди до 2040 року. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Financial Times.

Повідомляється, що Лондонський Lloyd’s займатиме штаб-квартиру на Lime Street у Лондоні до 2040 року із зобов’язанням інвестувати у зниження енергоспоживання будівлі, яка є пам’яткою архітектури І категорії. Наразі будівлі присвоєно енергетичний рейтинг E за шкалою від A+ до G.

«Інвестори беруть на себе зобов’язання щодо будівництва рекордних обсягів нових офісних будівель у Лондоні, оскільки девелопери прагнуть модернізувати старі будівлі та відповідати зростаючим екологічним нормам і вимогам клієнтів», – повідомляє FT.

Нагадаємо, найбільша китайська страхова компанія Ping An є власником будівлі упродовж 10 років. Чутки про те, що Lloyd’s може достроково розірвати договір оренди з власником будівлі, з’явилися після завершення локдауну і неспішного повернення співробітників і партнерів Lloyd’s до офісної роботи.

Коментарі