Лондонський Lloyd’s завершив 2022 рік зі зростанням преміального доходу та збитковим результатом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Глобальний страховий ринок Лондонський Lloyd’s повідомив про зростання преміального доходу у 2022 році на 19% до 46,7 млрд фунтів стерлінгів. Прибуток Lloyd’s від андеррайтингу склав 2,6 млрд фунтів проти 1,7 млрд фунтів стерлінгів у 2021 році. Цей фінансовий показник у Lloyd’s назвали «найсильнішим результатом з 2015 року».

Незважаючи на зростання преміального доходу, Лондонський Lloyd’s завершив минулий рік зі збитком до оподаткування у розмірі 0,8 млрд. фунтів стерлінгів проти 2,3 млрд. фунтів прибутку в 2021 році.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що найбільшими збитками Lloyd’s у 2022 році стали витрати у зв’язку з війною в Україні та ураганом Ян. Згідно зі звітом, Lloyd’s виплатив за цими ризиками 21 млрд фунтів.

“Це видатний результат андеррайтингу, який слідує за кількома роками підвищення продуктивності, всеосяжним планом з цифровізації нашого ринку”, – прокоментував генеральний директор Lloyd’s Джон Ніл. За його словами, у 2023 році “Lloyd’s очікує сильного зростання премій до приблизно 56 млрд фунтів стерлінгів, комбінованого коефіцієнта нижче 95% і загальної прибутковості інвестицій від наших активів понад 3%”.

Коментарі