Лондонський страховий ринок Lloyd’s повідомив попередні підсумки минулого року

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий ринок Лондонський Lloyd’s підбив попередні підсумки роботи минулого року, повідомивши про зростання преміального доходу на 19% до 46 млрд фунтів стерлінгів.

Збільшення преміального доходу Lloyd’s відбулося внаслідок кількох факторів впливу: зміцнення валюти (долар США), зростання цін та безпосередньо органічного зростання.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу також відомо, що в інвестиційній діяльності Lloyd’s зазнав збитків, що в результаті негативно позначилося на загальному фінансовому результаті ринку. “Інвестиційний збиток призведе до річного збитку до оподаткування приблизно в розмірі 0,8 млрд. фунтів стерлінгів (2021 фінансовий рік: прибуток 2,3 млрд. фунтів стерлінгів)”, – йдеться в прес-релізі.

Відомо, що остаточні результати за 2022 рік Lloyd’s оголосить 23 березня після отримання аудиторського звіту та схвалення Ради директорів.

Раніше повідомлялося, що співробітники Лондонського Lloyd’s, чий річний дохід не перевищує 75 тисяч фунтів стерлінгів, отримають одноразову допомогу у розмірі 1,5 тисяч фунтів. Ці кошти допоможуть працівникам Lloyd’s в оплаті рахунків за житло, електроенергію, проїзд та інші послуги.

Коментарі