Ми є четвертим за величиною глобальним перестрахувальним брокером: Howden Tiger

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Угода з придбання перестрахувальної компанії TigerRisk Partners міжнародним перестрахувальним брокером Howden вважається завершеною.

Сторони отримали відповідні регуляторні підтвердження, після чого можна говорити про появу нового глобального перестрахувального брокера. Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Howden Group.

«Ми раді повідомити, що наше придбання TigerRisk Partners завершено, і дві наші компанії нарешті стали однією. Разом ми є четвертим за величиною глобальним перестрахувальним брокером у світі», – заявили у компанії.

Нагадаємо, у червні минулого року міжнародна страхова брокерська група Howden оголосила про купівлю перестрахувального брокера та консультанта з управління ризиками та капіталом TigerRisk. Девід Хауден, генеральний директор Howden Group, сказав: «TigerRisk вже багато років є видатним бізнесом і новатором у сфері перестрахування та ринків капіталу, і рішення об’єднати зусилля з Howden – це унікальна можливість, яка змінює правила гри для нас та галузі».

Коментарі